Cas Obert - Empordà

Cas Obert - Empordà

La Jonquera

Persecució des del Pertús fins a Figueres d’un cotxe que s’havia saltat un control

El vehicle fugit circula de forma temerària i Guàrdia Civil i Mossos detenen els ocupants que deixen dos agents ferits

Un agent de la Guàrdia Civil Guàrdia Civil

Un cotxe es va saltar aquest dilluns un control policial que la Guàrdia Civil de la Jonquera tenia muntat a la Nacional II, al seu pas per Pertús. Els agents van protagonitzar una persecució a la qual s’hi van unir efectius dels Mossos de Trànsit i finalment, van poder interceptar i detenir els dos ocupants del vehicle.

Es tracta de dos homes, de 28 i 32 anys i de nacionalitat algerina. Van quedar arrestats com a presumptes autors de diversos delictes: un contra la seguretat del trànsit per conducció temerària, un de desobediència i l’altre, d’atemptat contra els agents de l’autoritat. Dos dels agents partícips de l’actuació van acabar ferits, perquè ambdós homes es van resistir a la detenció.

El cas es remunta pels volts de dos quarts de nou del vespre quan la Guàrdia Civil de la Jonquera tenia el control muntat a la frontera, un vehicle en veure’ls va fer mitja volta i va fugir en direcció Figueres. Els agents van demanar suport als Mossos i els van poder interceptar, després de més de 20 quilòmetres de persecució. El conductor del vehicle fugit va estar circulant de forma temerària i posant en perill a la resta d’usuaris. Finalment, van interceptar el vehicle a Figueres i els dos ocupants van fugir corrents però els van localitzar. Van acabar arrestats i durant l’escorcoll no els van trobar droga ni cap altra irregularitat.

Compartir l'article

stats