Segueix-nos a les xarxes socials:

Figueres

Guàrdia Urbana de Figueres i Mossos busquen els autors de dos assalts al Rovell de l'Ou

Els establiments comercials han patit destrosses aquesta matinada

Guàrdia Urbana de Figueres i Mossos busquen els autors de dos assalts al Rovell de l'OuJORDI OLIVERES

La Guàrdia Urbana de Figueres i els Mossos d'Esquadra busquen l'autor o els autors de dos assalts amb danys materials produïts, aquesta matinada de diumenge, en establiments del Rovell de l'Ou de la capital empordanesa. El vicealcalde i regidor de Seguretat Ciutadana, Pere Casellas, ha visitat les dues botigues "que han patit destrosses per a intentar robar al seu interior. La Guàrdia Urbana era molt a prop i després d'unes actuacions la nit anterior, nosaltres i els Mossos estem molt propers a localitzar l'autor".

"Seguirem treballant amb les patrulles que hi tenim destacades, instal·larem càmeres de videovigilància, que ja estan a l'esborrany del pressupost, i tindrem vigilants comunitaris a partir d'abril. Totes les mesures són poques per acabar amb aquest problema i no n'escatimarem cap, em queda afegir que els del mes passat els vam enxampar i detenir", ha afegit Casellas.

Els robatoris en el centre comercial de Figueres han sovintejat aquests darrers temps, si bé és cert que hi ha hagut diverses detencions dels autors d'alguns d'aquests casos.

Prem per veure més contingut per a tu