Segueix-nos a les xarxes socials:

La Jonquera

Els Mossos descobreixen una transacció de cocaïna en un bar de la Jonquera

Van trobar la droga al presumpte comprador i van detenir el narcotraficant per un delicte contra la salut pública

Els Mossos descobreixen una transacció de cocaïna en un bar de la JonqueraEMPORDÀ

Agents dels Mossos d'Esquadra de la Jonquera han detingut un home, de 39 anys, de nacionalitat marroquina i veí de Figueres, com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública. Arran de les queixes veïnals per la venda i consum de substàncies estupefaents en els carrers de la població, els mossos realitzen dispositius de patrullatge preventiu per la zona.

A quarts de cinc de la tarda de dijous, 31 de gener, una dotació policial va observar com un vehicle amb plaques franceses estacionava davant d'un bar del carrer Nord i com el seu conductor entrava a l'interior. Des d'una finestra que donava a l'exterior del carrer, els agents van veure com el conductor del vehicle feia un intercanvi amb l'única persona que hi havia en el local i que, acte seguit, marxava del lloc.

La patrulla va aturar el vehicle francès i va constatar que el conductor havia anat a comprar una paperina de cocaïna (0.80 gr), droga per la qual havia pagat 40 euros. Davant d'aquestes evidències, els mossos es van adreçar a l'establiment i van detenir l'home que suposadament va fer la venda de la droga, com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública.

El detingut, amb antecedents, està pendent de passar a disposició judicial.

Prem per veure més contingut per a tu