Segueix-nos a les xarxes socials:

Figueres

Restablert el trànsit a l'avinguda Vilallonga de Figueres després d'un incendi

Un foc a la cuina del resurant Trànsit ha ha provocat una gran columna de fum i ha obligat a tallar el pas de vehicles

Foc en un restaurant de l'avinguda Vilallonga

12

La Guàrdia Urbana de Figueres ha restablert el trànsit per l'avinguda Vilallonga poc després de tres quarts de 8 d'aquest dimarts. La via havia estat tallada des de poc abans de les 5, quan s'ha declarat un incendi a la cuina del restaurant Trànsit.

Els Bombers de la Generalitat s'han desplaçat amb set dotacions a un incendi a l'avinguda Vilallonga de Figueres, aquest dimarts, 21 d'agost, a la tarda. El foc s'ha originat, segons les primeres informacions, en una fregidora del Restaurant Trànsit i les flames han afectat de seguida el sostre de l'establiment, provocant una gran columna de fum visible des de diferents punts de la ciutat.

Els Bombers han rebut l'alerta a les 16.44 hores i el foc s'havia controlat a les 17.32 hores. Els Bombers han explicat que el foc segueix cremant però que està confinat a dins de l'edifici i que no hi ha perill per les empreses del costat. A les 19.15 hores de la tarda, i segons informava l'alcalde en funcions Francesc Cruanyes, la situació havia quedat normalitzada i la circulació de vehicles s'havia restablert.

L'alcaldessa de Figueres, Marta Felip, ha informat a través de Twitter que s'ha format un precinte de seguretat a causa de la proximitat amb la benzinera.

Malgrat l'aparatositat de l'incendi, afortunadament no s'han de lamentar danys personals.

Prem per veure més contingut per a tu