Segueix-nos a les xarxes socials:

Comissen feixos de papers negres que simulen convertir en bitllets

La Guàrdia Civil intervé 22 paquets que els estafadors pretenien fer passar per 100 i 1.000 francs suïssos

Comissen feixos de papers negres que simulen convertir en bitlletsGUARDIA CIVIL

La Guàrdia Civil de la Jonquera ha fet una troballa poc habitual en un dels controls que tenia establerts aquest dimecres passat . Va localitzar 22 feixos de papers de color negre, de diferents dimensions i quantitats, que simulaven ser francs suïssos.

Aquests papers s'utilitzen per a la coneguda estafa dels bitllets tintats, que consisteix a utilitzar aquets papers negres que tenen la mida i textura similars als bitllets de curs legal, i després a la persona que pretenen estafar, els diuen que són negatius i que es poden transformar en paper moneda legal amb un procediment químic.

Els agents de la Jonquera van trobar-los en un vehicle que pretenia creuar la frontera en sentit França. El conductor va explicar que tenia una impremta i que els feixos eren un encàrrec que havia de lliurar a França. Davant les sospistes, la Guàrdia Civil va comissar-los: n'hi havia deu que pretenien simular bitllets de 1.000 francs suïssos; vuit de 200 i quatre, de 100. La troballa queda a disposició del jutge de guàrdia de Figueres.

Prem per veure més contingut per a tu