Segueix-nos a les xarxes socials:

Sant Miquel de Fluvià

Els detinguts en l'operatiu antidroga de Sant Miquel eren d'un grup organitzat

La policia espanyola va arrestar finalment quatre persones

Els detinguts en l'operatiu antidroga de Sant Miquel eren d'un grup organitzatACN

Els detinguts en l'operació antidroga de la policia espanyola i de Vigilància Duanera dimarts passat a Sant Miquel de Fluvià pertanyien a un grup organitzat al tràfic d'estupefaents, segons han explicat fonts policials. Finalment, els agents van arrestar quatre persones, totes elles veïnes del municipi. En total, es van intervenir 1.500 plantes, a més de dos revòlvers, una pistola i 7.000 euros en efectiu que provindrien del tràfic de drogues. En total, la policia espanyola ha desmantellat nou plantacions i va dur a terme sis registres domiciliaris, en què també van confiscar aparells per al cultius com bombetes incandescents, transformadors elèctrics, aparells d'aire condicionat, ventiladors i altres efectes. Els quatre detinguts han quedat en llibertat provisional després de passar a disposició del Jutjat de Figueres.

L'actuació es va iniciar a primera hora del matí i es va allargar fins a les sis de la tarda. Després dels sis registres domiciliaris, dos dels quals situats al carrer Empordà, a l'entrada del poble. Del seu interior, en van treure caixes amb el material comissa, entre el qual hi havia els estris pel cultiu.

Els quatre detinguts han passat a disposició del Jutjat d'instrucció número 2 de Figueres aquest dijous i, després de declarar, han quedat en llibertat provisional a l'espera de judici.

Prem per veure més contingut per a tu