Segueix-nos a les xarxes socials:

Roses

Dos menors roben en una casa, sostreuen un cotxe i provoquen una persecució

Els han identificat com els presumptes autors d'un assalt en un habitatge del carrer Praxíteles de Roses

Agents de l'Àrea Regional de Trànsit de Girona, juntament amb agents dels Mossos d'Esquadra de la comissaria de Roses, han detingut dos menors d'edat com a presumptes autors d'un delicte de robatori amb força, robatori i furt d'ús de vehicle i danys.

Els fets pels quals s'acusa els joves van ocórrer el 4 de juliol, al voltant de les 19 hores, en una casa del carrer Praxiteles de Roses. Uns desconeguts van accedir a l'interior de la casa i van sostreure dues tauletes PC, dos telèfons mòbils i diners. A més, els lladres també van apropiar-se del vehicle dels propietaris de la casa.

Poc després, una patrulla de Trànsit que circulava per la carretera C-260, a l'altura de Vilatenim, va localitzar el vehicle sostret, ocupat per dues persones.

Els agents es van posar en paral·lel al turisme i van indicar al conductor que s'aturés, però aquest va fer cas omís, va accelerar i va envestir el vehicle patrulla. Uns metres més endavant el vehicle escàpol es va accidentar amb unes tanques i els dos ocupants, que van resultar il·lesos, van fugir corrents.

Després d'una breu persecució a peu, els agents van aconseguir detenir un dels presumptes lladres, mentre que l'altre va fugir corrents.

Unes hores més tard, cap a dos quarts d'una de la matinada, una patrulla de seguretat ciutadana va localitzar i detenir al segon implicat, al municipi de Roses, quan es dirigia al seu domicili.

Tant el vehicle com els objectes sostrets a la casa van ser retornats als seus legítims propietaris.

Els menors detinguts van quedar en llibertat i compareixeran davant la Fiscalia de Menors de Girona quan siguin requerits.

Prem per veure més contingut per a tu