Segueix-nos a les xarxes socials:

Roses

Nou intoxicats per fum per l'incendi d'un comptador

Els fets han tingut lloc al carrer Nautilus de Santa Margarida

Nou intoxicats per fum per l'incendi d'un comptadorEMPORDA.INFO

Els Bombers de la Generalitat han treballat aquesta matinada en l´incendi d´uns comptadors elèctrics en un edifici de Roses, on 9 persones han resultat lleument intoxicades per inhalació de fum. L´avís de l´incendi ha arribat a les 05.58 hores. El foc ha destruït els comptadors elèctrics exteriors d´un edifici d´apartaments ubicat al número 8 de l´avinguda Nautilus, a Santa Margarida i el Salatar.

Els Bombers, que hi han anat amb 5 dotacions, han extingit l´incendi a les 06.48 hores. El foc, l´origen del qual encara no s´ha començat a investigar, ha afectat parcialment els comptadors d´aigua del mateix bloc. La fumera ha entrat a l´escala del bloc (un edifici de 4 plantes). Mentre treballaven els Bombers, ha calgut evacuar-lo totalment; 36 persones. Nou persones han resultat intoxicades per inhalació de fum; 6 menors i 3 adults, evacuats a l´Hospital de Figueres (5 persones) i al Centre d´Atenció Primària de Roses (1 persona). Hores d´ara el foc està totalment extingit i els Bombers ja no hi són, al servei.

A Premià de Mar, els Bombers de la Generalitat també han hagut de treballar de matinada en un altre incendi; en aquest cas, en un supermercat del carrer Terra Alta, 4. L´avís va entrar a les 23.48 hores de la nit passada. Aquí ha cremat la meitat del local, d´uns 1200 metres quadrats. En concret, el foc ha afectat prestatges amb productes exposats per a la seva venda i un frigorífic industrial. Els Bombers hi han treballat amb 8 dotacions fins a aquest matí, on hi han tornat per tal de revisar el local en companyia de tècnics municipals. Han determinat que l´edifici no corre perill i que el foc no n´ha malmès l´estructura. Dues persones han hagut de ser ateses de matinada perquè havien inhalat fum i estaven lleus; un treballador del supermercat i un veí del bloc.

Prem per veure més contingut per a tu