Segueix-nos a les xarxes socials:

Ha estat necessari tallar el trànsit

Un jove francès mor a l'N-II, a Capmany

La furgoneta en què viatjava ha xocat de matinada contra un camió. El seu acompanyant ha resultat ferit menys greu, mentre que el camioner n'ha sortit il·lès

Un home de 31 anys i nacionalitat francesa, Yoann S., ha mort aquesta matinada en un accident de trànsit al punt quilomètric 768,8 de la N-II a l´altura de Capmany (Alt Empordà) en direcció França, segons informa el Servei Català de Trànsit (SCT)

Per causes que encara s'estan investigant, a 3/4 d'1 de la matinada, una furgoneta ha envestit lateralment un camió tràiler sense càrrega. Com a conseqüència del sinistre, el conductor de la furgoneta ha resultat mort. L´acompanyant de la furgoneta ha resultat ferit menys greu, i ha estat traslladat per una ambulància del Sistema d´Emergències Mèdiques (SEM) a l´Hospital de Figueres. El conductor del camió ha resultat il·lès.

La via ha estat tallada en els dos sentits de la circulació des de les 00.46 h fins a les 03.31h. En l´accident hi han intervingut 4 dotacions de Mossos d'Esquadra, 4 vehicles de Bombers de la Generalitat i 2 ambulàncies del SEM.

Prem per veure més contingut per a tu