Segueix-nos a les xarxes socials:

Tot a punt per començar la Mostra del Vi a la RamblaSanti Coll

La Mostra del Vi de l'Empordà torna a la Rambla de Figueres durant quatre dies

L'escriptor Martí Gironell fa el pregó inaugural d'una edició amb altres activitats enoturístiques

Figueres estrena, aquest dissabte, la 36a edició de la Mostra del Vi de l'Empordà, que estarà oberta fins dimarts a la Rambla. Dos anys després d'aturada per la pandèmia, la ciutat torna a acollir la mostra, que compta amb disset expositors: nou cellers (Vinyes dels Aspres, Cellers Martí Fabra, Celler Cooperativa D’Espolla, Empordàlia, Espelt Viticultors, Mas Llunes, vinyes i cellers La Vinyeta, Peralada i Bodegues Trobat), sis estands d'alimentació (amb productes agroalimentaris de l'Empordà) i dos estands institucionals. També hi haurà un espai botiga on els visitants podran adquirir qualsevol ampolla de vi que es pot trobar a la fira.

La Mostra estarà oberta de les 12 a les 14h i de 18 a 22h els dies festius i els dies laborables, de les 18h a les 22h. Es vendran tiquets a un preu de 10 euros (inclouran 6 tiquets de vi, una copa personalitzada de la mostra i un tast guiat a la Galeria d'Art El Claustre).

A més a més, la Mostra del Vi presenta activitats professionalitzades dins els sector enoturístic: les rutes enogastronòmiques setmanals faran una parada a la Mostra del vi.

Per altra banda, també s'han preparat tastos en espais singulars com el terrat de l'Ajuntament, el refugi de la plaça del Gra i la cripta de Caputxins.

El pregoner d'enguany és l'escriptor i periodista Martí Gironell. La inauguració de la Mostra té lloc aquest dissabte, 25 de juny, a les 7 de la tarda.

Aquest any, la Mostra del Vi, coincideix amb les Revetlles de Sant Pere i se celebra per primer cop durant el mes de juny, modificant així la seva data tradicional de setembre.

Registra't i no et perdis aquesta notícia!

Ajuda'ns a adaptar més el contingut a les teves preferències i aprofita els avantatges dels nostres usuaris registrats.

REGISTRA'T GRATIS

Si ja estàs registrat clica aquí.