Segueix-nos a les xarxes socials:

Pont de Molins

La Farinera de Sant Lluís esdevé escenari d’un rodatge dalinià

Es tracta del film «El cas Àngelus, la fascinació de Dalí» dirigit per Joan Frank Charansonnet qui també es posa a la pell de l’icònic pintor

La Farinera de Sant Lluís esdevé escenari d’un rodatge daliniàPatchouli Films

La Farinera de Sant Lluís, a Pont de Molins, s’ha transformat, des d’aquest cap de setmana passat i fins dimecres, en l’escenari del rodatge del darrer film del director Joan Frank Charansonnet, El cas Àngelus, la fascinació de Dalí. El cineasta, a més, pren el repte també d’interpretar el paper de l’icònic pintor en un film d’intriga amb tocs de comèdia surrealista que ha comptat amb el consentiment de la Fundació Gala-Dalí.

El cas Àngelus, la fascinació de Dalí és una producció de Patchouli Films amb coproducció de Vivir Rodando i la participació del veterà Thomas Spieker en qualitat de coproductor. El film aborda la fascinació que sempre va sentir Dalí pel quadre L’Àngelus de Millet, que el va moure a escriure un tractat titulat El mite tràgic de l’Àngelus. La pel·lícula profunditza en l’enigmàtica figura del pintor a través de la investigació que Dalí va fer durant anys sobre la gènesi del citat quadre.

Segons Charansonnet, «aquesta pel·lícula fa realitat un somni que perseguia des de feia anys i posar-me a la pell del geni empordanès és un dels reptes més apassionants de la meva carrera». A més, l’actor i director afegeix que, a la vegada, «és una gran responsabilitat en l’àmbit artístic. En aquest film intentem humanitzar la figura d’una de les personalitats més universals de la nostra història recent sense oblidar-nos de les seves excentricitats». A banda de Pont de Molins, també es roda a Cadaqués i Gironella, entre altres.

Prem per veure més contingut per a tu