Segueix-nos a les xarxes socials:

El Traster Teatre enceta la festa de la Candelera a Palau-saverdera amb «El sopar dels idiotes»

La festivitat se celebra del 2 al 4 de febrer i inclou un espai de realitat virtual, animació i una excursió a la Creu Blanca

El Traster Teatre enceta la festa de la Candelera a Palau-saverdera amb «El sopar dels idiotes»Ajuntament de Palau-saverdera

A Palau-saverdera també celebren la Candelera. Ho fan des d’aquest divendres, 2 de febrer, quan la companyia El Traster Teatre de Fontcoberta representarà El sopar dels idiotes. Ho faran al centre cívic, a partir de les nou del vespre. No serà l’única proposta teatral, ja que la companyia La Bèstia Peluda també animarà els més petits, l’endemà, a les cinc de la tarda, amb l’espectacle Els Pànids,que es culminarà amb una xocolatada.

El programa de la Candelera a Palau-saverdera és molt complet i inclou, fins i tot, un espai de realitat virtual amb quatre màquines, dues de les quals serviran de simulació racing. Serà tot el dissabte al matí al centre cívic, però, per participar-hi, caldrà inscriure’s prèviament de forma presencial o trucant a l’Ajuntament.

Ballada de sardanes

L’endemà, diumenge, l’associació excursionista Balcó de l’Empordà ha programat una sortida oberta a tothom a uns dels espais més simbòlics del poble, la Creu Blanca. El lloc de trobada dels participants serà el centre cívic a les nou del matí. Fent-ho a aquesta hora, encara n’hi haurà que tindran temps d’assistir a dos quarts d’una del migdia a la missa orquestrada a l’església. Mitja hora més tard, l’orquestra Costa Brava interpretarà una ballada de sardanes i vermut a la plaça Major. A la tarda, a partir de les quatre, s’ha programat també un partit de futbol que enfrontarà solters contra casats. La festa major de la Candelera es tancarà a partir de les cinc de la tarda amb un concert amb la mateixa orquestra Costa Brava, formació que posarà el segell final amb un ball.

Prem per veure més contingut per a tu