Segueix-nos a les xarxes socials:

Espolla proclamarà aquest cap de setmana el rei o la reina de les nyacres

Arriba la 19a edició de la Trobada de Cantadors, que començarà divendres amb la popular «Glosa de Vins»

Espolla proclamarà aquest cap de setmana el rei o la reina de les nyacresFRANCESC AGUILERA

Un any més, arriba la Trobada de Cantadorsd’Espolla, que aquest any arriba a la seva dinovena edició i, com sempre, està organitzada per l’Associació Cultural La Fraternal Espollenca. El que ja és un clàssic dels estius a l’Alt Empordà, donarà el seu tret de sortida aquest divendres, 14 de juliol, amb la Glosa de Vins, que tindrà lloc a les 10 de la nit, a la plaça Marquès de Camps. Durant la vetllada, també hi haurà Food-tractor amb el Portal de l’Albera, a partir de les 9 de la nit.

El plat fort de la festa, però, arribarà l’endemà, el dissabte 15 de juliol, amb el combat que escollirà el rei o la reina de les nyacres. El concurs donarà el tret de sortida a les 12 del migdia, a la Fraternal, on hi haurà la fase eliminatòria. I ja a la nit, a 2/4 de 10, la batalla decisiva: el combat a la Pista de l’Escola. Allà es decidirà qui serà coronat com a guanyador del certamen.

Cal destacar que abans de la gran final també hi haurà el micro obert Digui, digui, i que a les 8 s’obrirà el servei de bar. Enguany, però, no hi ha Sopar de Cantadors.

Prem per veure més contingut per a tu