Segueix-nos a les xarxes socials:

Cadaqués

El cant vital de Daniel Felices electritza el Festival Indrets de Cadaqués

El conegut guitarrista de D’Callaos presenta el seu treball «Sangre de gallo cantor» aquest dissabte

El cant vital de Daniel Felices electritza el Festival Indrets de CadaquésFacebook Daniel Felices

El compositor i guitarrista de D’Callaos, veu i guitarra a De la Carmela, Daniel Felices, actua aquest dissabte, a dos quarts de vuit del vespre, Sa Cueta de Cadaqués, dins el Festival Indrets. Felices, que ha begut del flamenc, el rock andalús dels 70 i el folklore llatinoamericà, ve a presentar el seu primer disc en solitari, Sangre de gallo cantor, que ha produït amb el guitarrista Pedro Javier González. Un treball on Felices ha fusionat folk, flamenc i rock per cantar-li a la vida des del cor.

Aquest no és l’únic concert que inclou el Festival Indrets aquesta setmana. Divendres, al mateix espai i a la mateixa hora, el públic podrà gaudir de la música electrònica líquida, meticulosa i plena de detalls de Bofirax qui, a través de loops de guitarra, sintetitzadors i veu, submergeix els oients en el seu món personal i oníric. Era a finals del 2018 quan Bofirax va publicar Ephemeral, el seu àlbum debut, ple de cançons intimistes per a orelles despertes. Un projecte que el catapulta, actuant a festivals com el BAM, Primavera als Barris, Manrusionica o l’ARTeNOU, entre molts altres. Bofirax ha compost també peces sonores per a instal·lacions d’art pel Sónar +D o CCCB. A Cadaqués presenta Decades, un nou EP que parla del pas del temps i de com aquest ens afecta personalment.

D’altra banda, cal recordar que, paral·lelament al Festival, tots els dijous a partir de les sis de la tarda es fa una ruta històrica pel Cadaqués antic. La sortida és des de l’Oficina de Turisme i la visita costa 5 euros.

Prem per veure més contingut per a tu