Segueix-nos a les xarxes socials:

El Festival de Cadaqués busca recuperar energies

Aquesta setmana es programen onze concerts i un taller d’iniciació

El Festival de Cadaqués busca recuperar energies

Tot festival que es preï ha d’aconseguir provocar, remoure, emocionar. Això és el que va aconseguir el Festival de Cadaqués aquest diumenge passat amb un concert insòlit: el de l’organista Anne-Marie Rozes-Daric que als seus vuitanta-vuit anys va insuflar vida, a l’orgue històric de l’església, un instrument arcaic, una joia única a Catalunya. L’acompanyaren càlidament família i amics. No va faltar el mestre Gerhard Grenzing, responsable de la restauració d’aquest imponent orgue i bon amic de l’organista.

El festival es clou amb Claviers de Lyon | FESTIVAL DE CADAQUÉS

El Festival segueix el seu camí amb ganes de recuperar l’energia minvada per la pandèmia, ara sota la direcció d’un entregat Philippe Do. Fins a onze són els concerts programats i un taller d’iniciació musical gratuït, dimecres a la plaça 1 d’octubre. Els concerts són d’estils musicals variats per complaure tots els gustos i es fan en espais diversos del poble. Aquest dimecres, a dos quarts de vuit del vespre, a l’església, els amants de la lírica tenen el privilegi d’escoltar els premiats del 59è concurs Tenor Viñas: la mezzosoprano Eugénie Joneau i el baix Davide Giangregorio. Més tard, a les deu del vespre, a la Sala l’Amistat, actua el guitarrista Paco Peña amb l’acompanyament de la també guitarrista Ángeles Toledano. L’endemà, de nou a l’església, a les deu del vespre, la cita és amb el pianista David Fray i la soprano Lucie Peymaure interpretant peces de Schubert. Dijous, a dos quarts de vuit del vespre, s’obre el Corral de la Gala per acollir la poesia sonora d’Eduard Escoffet, i, ja a les deu, l’atenció se centra en el quintet vocal francès Perspectives que presenten Playlist a la plaça 1 d’Octubre.

El cartell segueix divendres, a dos quarts de vuit del vespre, amb Victor Villena & Cristina Vilallonga a Portlligat i el grup Tanguísimo, a la Sala l’Amistat, que proposa viatjar fins a l’Argentina. El cap de setmana també serà intens. Si dissabte actuen, gratuïtament a Port lligat, Pedro Sierra & Arnaud Dumond, i al vespre Laure Favre-Kahn, Victor Villena i Cristina Villalonga a l’Amistat, diumenge ho fa l’Orquestra de Girona al mateix espai les percussions increïbles de Claviers de Lyon & Zalinde al Passeig per tancar el cartell.

Prem per veure més contingut per a tu