Segueix-nos a les xarxes socials:

Vilafant

Els Vespres Musicals de Vilafant acullen un concert solidari contra el càncer

La música de l’artista JU i Dj. Alegre sonarà a benefici de l’AECC Catalunya Contra el Càncer, el 8 de juliol a l’escenari de Palol Sabaldòria

Els Vespres Musicals de Vilafant acullen un concert solidari contra el càncerVespres Musicals

Els Vespres Musicals de Vilafant obriran la seva programació amb un concert solidari el pròxim 8 de juliol amb l’artista JU i Dj. Alegre, organitzat per l’associació Catalunya contra el càncer Vilafant per recaptar fons contra la malaltia. Ja estan a la venda les entrades amb un preu-donatiu de 12 euros. També es podran comprar el mateix dia a Palol Sabaldòria a partir de dos quarts de nou del vespre.

L’artista convidada en aquesta vetllada (21.30 hores) és Judit Puigdomènech que inicia gira primaveral i estiuenca amb la presentació del seu treball Entre la terra i el cel que reuneix els seus dos primers àlbums El món es mou i Bandera blanca tot apuntant cap a un nou treball que es podrà escoltar a la tardor. Amb una sonoritat plenament orgànica i formant un duet amb guitarra acústica, la veu de Ju planteja un context que s’emmiralla a la realitat pro activa tot cercant l’essència d’allò que «s’és». El so que neix de la quietud s’empara a un tot, i vinculant la melodia amb la poesia s’acull la llavor de les paraules, de poetesses com Clementina Arderiu i Maria Mercè Marçal. Una proposta única per veure-hi i escoltar en retrospectiva i poder tastar en primícia noves cançons que parlen de la nostra història i que apel·len a una consciència col·lectiva d’aquest país i del món.

A continuació actuarà DJ. Alegre, una jove DJ nascuda a la província de Giron. Des de ben jove la seva energia, vitalitat, ganes d’aprendre i el seu gust musical l’han convertit en una de les apostes segures per les discoteques i clubs, actualment ha estat llicenciada al Campus dj pro capitanejat per Serguei Rez, Ibai Cereijo, i Óscar Hernández, on ha millorat la seva tècnica i el seu mestratge en les cabines. El seu estil musical es predomina per la música electrònica i urbana, adaptant-se a qualsevol mena d’esdeveniment i local, com a productora ha creat alguns dels remixes més sonats en soundcloud i YouTube en 2021. Creadora del projecte wild sessions, sessions de música que connecten amb espais culturals i de valor històric, al costat del suport de l’ajuntament de Roses.

El cartell dels Vespres Musicals de Vilafant continua el divendres 15 de juliol amb Gema 4, i el proper 22 de juliol amb Joan Garriga. Les dues actuacions són gratuïtes.

Prem per veure més contingut per a tu