Segueix-nos a les xarxes socials:

Roses

El CAP de Roses organitza una caminada fins a Punta Falconera per celebrar el Dia Mundial de l’Activitat Física

El CAP de Roses organitza una caminada fins a Punta Falconera per celebrar el Dia Mundial de l’Activitat FísicaAjuntament de Roses

El CAP de Roses organitza una caminada amb motiu de la celebració del Dia Mundial de l’Activitat Física. Tindrà lloc aquest dissabte, 3 d’abril, i consistirà en un recorregut del Port de Roses a Punta Falconera.

El Dia Mundial de l’Activitat Física és una proposta de l’Organització Mundial de la Salut que se celebra cada any el 6 d’abril, amb l’objectiu de sensibilitzar la població sobre l’epidèmia del sedentarisme i de promoure l’activitat físima com un element essencial per a la salut i el benestar de les persones.

El CAP de Roses s’uneix a la iniciativa i durà a terme el dissabte, una caminada d’un total de 12 km, en què es realitzarà un recorregut des del Port de Roses a Punta Falconera (on es farà una parada per esmorzar i contemplar les vistes) i tornada fins al port. S’iniciarà a les 9 del matí des de les instal·lacions del GEN Roses.

L’activitat està oberta a tothom i per participar cal inscriure’s prèviament (es pot fer escanejant el codi QR que apareix al cartell que anuncia l’activitat). 

Prem per veure més contingut per a tu