Segueix-nos a les xarxes socials:

Castelló d'Empúries

Castelló inaugura una exposició amb dibuixos dels alumnes de l’Institut

La inauguració serà divendres 28, a les 11h, a la façana de la Biblioteca, en el marc de la Festa de la Candelera

Castelló inaugura una exposició amb dibuixos dels alumnes de l’InstitutAjuntament de Castelló d'Empúries

L'Ajuntament de Castelló d'Empúries ha preparat una nova exposició a la façana de la Biblioteca Ramon Bordes i Estragués, en el marc de la Festa de la Candelera. En aquesta ocasió, acull un projecte artístic jove i engrescador, que aplega dibuixos dels pobles on viuen els alumnes de l’Institut Castelló d’Empúries. 

La inauguració serà divendres 28, a les 11h, a la façana de la biblioteca.

Les obres exposades ens mostren els paisatges quotidians de l'alumnat, amb detalls i elements del seu entorn proper. Pot ser que aquests espais urbans i naturals resultin poc coneguts, però, gràcies a la mirada d’aquests joves, es posaran en valor i, fins i tot, es podran descobrir racons i paratges de Castelló d’Empúries i Empuriabrava, l’Armentera, Fortià i Sant Pere Pescador. Les escenes permetran distingir, per exemple, la façana principal de la Basílica de Santa Maria de Castelló d’Empúries, els canals d’Empuriabrava, Sant Pere Pescador -vist des de la riba del Fluvià- o la Casa de la Reina Sibil·la, de Fortià.

Els dibuixants han volgut mostrar el seu paisatge diari, de manera lliure, franca i molt creativa. D’aquesta manera, a més de conèixer els seus pobles de procedència, també es pot imaginar com els veuen i com els viuen.

Prem per veure més contingut per a tu