L'Ajuntament de Castelló d'Empúries ha preparat una nova exposició a la façana de la Biblioteca Ramon Bordes i Estragués, en el marc de la Festa de la Candelera. En aquesta ocasió, acull un projecte artístic jove i engrescador, que aplega dibuixos dels pobles on viuen els alumnes de l’Institut Castelló d’Empúries. 

La inauguració serà divendres 28, a les 11h, a la façana de la biblioteca.

Les obres exposades ens mostren els paisatges quotidians de l'alumnat, amb detalls i elements del seu entorn proper. Pot ser que aquests espais urbans i naturals resultin poc coneguts, però, gràcies a la mirada d’aquests joves, es posaran en valor i, fins i tot, es podran descobrir racons i paratges de Castelló d’Empúries i Empuriabrava, l’Armentera, Fortià i Sant Pere Pescador. Les escenes permetran distingir, per exemple, la façana principal de la Basílica de Santa Maria de Castelló d’Empúries, els canals d’Empuriabrava, Sant Pere Pescador -vist des de la riba del Fluvià- o la Casa de la Reina Sibil·la, de Fortià.

Els dibuixants han volgut mostrar el seu paisatge diari, de manera lliure, franca i molt creativa. D’aquesta manera, a més de conèixer els seus pobles de procedència, també es pot imaginar com els veuen i com els viuen.