Segueix-nos a les xarxes socials:

Castelló d'Empúries

Quatre companyies de Castelló representen peces de format breu

L’acció clou la segona edició del cicle de teatre Empori que ha incrementat el nombre d’espectadors

Quatre companyies de Castelló representen peces de format breuCia. El Paller

Castelló d’Empúries ha trobat en el teatre un filó. El cicle Empori, engegat ara fa dos anys, ha despertat, de nou, l’interès per les arts escèniques i, poc a poc, les obres programades no només han atret més públic local sinó també de fora el poble. Aquest dissabte, a partir de les 5 de la tarda, quatre companyies locals –Tequatre, Despertaferro, El Paller i Grup de Teatre Esplais– clouen aquesta segona edició amb Microteatre, la representació de quatre peces de format reduït –tant teatre com dansa– entorn de les relacions humanes a quatre espais diferents: el convent de Sant Agustí, la capella de Santa Clara, el Centro i el convent de la Mercè. Les entrades pel Microteatre, al preu de 5 euros, ja es poden comprar al web www.castello.cat.

Aquesta proposta té, doncs, quatre punts d’inici simultanis i a cadascun d’ells hi haurà un grup d’una quinzena d’espectadors que serà conduït, en aquest circuit circular, per un guia. Com explica el tècnic de Cultura, Martí Fontclara, «entre espai i espai, el guia d’EmpordàBrava els explicarà detalls de la vida de personatges de Castelló i la relació entre alguns d’ells». Aquesta figura del guia ja es va fer servir l’any passat, tot i que la temàtica era diferent.

Martí Fontclara explica que ja estan treballant en l’edició vinent del Cicle de Teatre Empori i avança que Tequatre estrenarà una nova obra i que el Grup de Teatre Esplais també està treballant en dues peces més. Val a dir també que una de les obres d’aquesta formació que es va presentar en l’edició passada, Adreça desconeguda, ha entrat a la convocatòria de la campanya de teatre amateur de Girona 2022, quelcom que li donarà més projecció i possibilitat de representar-se. Ara per ara ja està previst portar-la a Vilabertran i Fortià.

Prem per veure més contingut per a tu