Segueix-nos a les xarxes socials:

Portbou

La música predomina en un cartell de quatre dies de la Festa Major de Portbou

Del 23 al 26 de juliol la gresca està assegurada al municipi, i és que hi ha actes per a tots els gustos

La música predomina en un cartell de quatre dies de la Festa Major de PortbouBorja Balsera

Portbou celebra la seva festa major d’estiu amb una programació d’actes pensada per a tothom. La música n’és la protagonista: sardanes, música clàssica, indie o alternativa, swing, jazz i altres estils amenitzen els quatre dies que en el calendari portbouenc estan reservats per al festeig, del 23 al 26 de juliol.

És el divendres, 23 de juliol, quan a les sis de la tarda, amb el repic de campanes, es fa saber a tothom que ja ha dona inici la festa major. I només cinc minuts més tard comença a desfilar la cercavila de la Boutifanfarre, amb el punt de sortida al carrer del Mercat i amb un recorregut pels carrers més cèntrics del municipi.

A partir d’aquí i fins al 26 de juliol, val la pena donar un cop d’ull al programa perquè el poble fronterer no deixa espai a l’avorriment: exposicions, concerts, animació infantil, cursa popular, espectacle de monòlegs, cucanyes, sardanes, tasts de vins... La missa solemne se celebra a l’església de Santa Maria el dia 25, a les 11 del matí, amb actuació de la Coral Germanor Empordanesa.

Prem per veure més contingut per a tu