Segueix-nos a les xarxes socials:

Figueres

La música Km0 pren força a les nits d’estiu de Figueres

Cantants locals i comarcals com Ernest Prana, Madamme Mustash o Robert Molina actuaran a la plaça Josep Pla i la plaça de La Cate

La música Km0 pren força a les nits d’estiu de FigueresEmporda.info

Les nits d’estiu a Figueres s’omplen de música. L’Ajuntament, amb la complicitat d’entitats i en coordinació amb diferents festivals, ha programat una cinquantena de propostes, principalment concerts i, sobretot, molt d’ells pensats per donar veu i espai a cantants i músics locals i comarcals, és a dir, al talent Km0. Les sessions comencen aquest divendres amb Marina Prat i el seu pop-folk aquest divendres a les 8 del vespre, a la plaça de La Cate.

Dins aquesta llista d’artistes propers també hi ha Ernest Prana acompanyat de Joel Riu, Madamme Mustash, Ester Puig, Adrià Bardera i Manel Priego; el Duo de versions Eclipse, Cristina Comaposada i Robert Molina, entre altres. A aquests artistes Km0, se n’afegiran d’altres de nacionals que ja han visitat Figueres en anteriors ocasions com el grup d’havaneres totalment femení Les Anxovetes i el jazzman Emmanuel Djob qui ja havia actuat en una edició passada del Festival de Jazz. També cal destacar la presència del grup de capella Metropolitan Union i el d’arrel La gravetat de Coulomb, entre altres.

Ja més enllà de la música, en complicitat amb la biblioteca, es proposa el concert-recital La força incendiària de les espelmes amb Lu Rois i David Fernández sobre poemes d’Erri de Luca, que es fa el 18 d’agost. A més a més, tots els dijous de juliol hi haurà cinema a la fresca a la plaça de La Cate –aquest dijous 8 projecten Captain Fantastic– i els divendres sardanes programades pel Foment de la Sardana, tant a la carpa de Vilatenim com a la plaça Josep Pla.

També s’ha volgut donar rellevància a la presentació de la nova temporada d’arts escèniques, el 3 de setembre, amb la preestrena de l’espectacle Long de la companyia Kernel Dance Theatre, que, més tard, s’estrenarà a Fira Tàrrega. Per cloure l’endemà hi haurà microteatre amb el col·lectiu La Passejanta de Sant Pere Pescador. Tres de les quatre obres són dirigides per creadors locals.

Prem per veure més contingut per a tu