Segueix-nos a les xarxes socials:

Figueres

Figueres se suma a la trobada mundial Harry Potter Book Night

Des de 2015, el primer dijous de febrer els fans del jove bruixot es troben en una nit enigmàtica

Des de 2015 que el primer dijous del mes de febrer se celebra a escala mundial la Harry Potter Book Night. Aquest any la màgia torna a fer parada a Figueres. En aquesta ocasió, hi ha dos espais culturals que proposen activitats, casualment el mateix dia a la mateixa hora: La Bookman Llibreria i La Clerch. Per tant, està tot apunt perquè els fans de les aventures del jove bruixot gaudeixin d'una nit d'allò més enigmàtica.

Així doncs, si sou uns fanàtics de l'univers Harry Potter, ja sigueu bruixes, mags o muggles, esteu convidats a celebrar-ho a la Bookman Llibreria, aquest dijous 6 de febrer a les 7 de la tarda, al carrer Sant Llàtzer, 17, de Figueres, amb el suport d'Ediciones Salamandra, Norma Editorial i Editorial Empúries.

I també teniu l'opció, també el 6 de febrer a les 7 de la tarda, de participar en les activitats que proposen La Fundació Clerch i Nicolau, Editorial Empúries i Ediciones Salamandra al carrer Nou, 53, que han rellevat la llibreria Low Cost, que ho ha celebrat els darrers tres anys però que ha tancat recentment.

Aquesta trobada es fa a cada lloc del món de diferent manera. L'esdeveniment l'impulsa l'editorial anglesa Bloomsbury, proporcionant a cada edició un tema i recursos per a l'èxit de la convocatòria. Aquest any el tema és el Torneig dels Tres Bruixots (quart llibre de la saga, El calze de foc). És una molt bona ocasió per atrevir-vos a demostrar els vostres coneixements i habilitats. En la trobada, no hi falten jocs, activitats i lectures dels llibres de Harry Potter.

Tant a La Clerch com a La Bookman aquesta activitat és gratuïta. L'entrada és lliure, i l'aforament és limitat.

Prem per veure més contingut per a tu