Des de 2015 que el primer dijous del mes de febrer se celebra a escala mundial la Harry Potter Book Night. Aquest any la màgia torna a fer parada a Figueres. En aquesta ocasió, hi ha dos espais culturals que proposen activitats, casualment el mateix dia a la mateixa hora: La Bookman Llibreria i La Clerch. Per tant, està tot a punt perquè els fans de les aventures del jove bruixot gaudeixin d'una nit d'allò més enigmàtica.

Així doncs, si sou uns fanàtics de l'univers Harry Potter, ja sigueu bruixes, mags o muggles, esteu convidats a celebrar-ho a la Bookman Llibreria, aquest dijous 6 de febrer a les 7 de la tarda, al carrer Sant Llàtzer, 17, de Figueres, amb el suport d'Ediciones Salamandra, Norma Editorial i Editorial Empúries.

I també teniu l'opció, també el 6 de febrer a les 7 de la tarda, de participar en les activitats que proposen La Fundació Clerch i Nicolau, Editorial Empúries i Ediciones Salamandra al carrer Nou, 53, que han rellevat la llibreria Low Cost, que ho ha celebrat els darrers tres anys però que ha tancat recentment.

Aquesta trobada es fa a cada lloc del món de diferent manera. L'esdeveniment l'impulsa l'editorial anglesa Bloomsbury, proporcionant a cada edició un tema i recursos per a l'èxit de la convocatòria. Aquest any el tema és el Torneig dels Tres Bruixots (quart llibre de la saga, El calze de foc). És una molt bona ocasió per atrevir-vos a demostrar els vostres coneixements i habilitats. En la trobada, no hi falten jocs, activitats i lectures dels llibres de Harry Potter.

Tant a La Clerch com a La Bookman aquesta activitat és gratuïta. L'entrada és lliure, i l'aforament és limitat.