Segueix-nos a les xarxes socials:

Roses

El talent de la rosinca Ariadna Vieyra emociona al programa La Voz Kids

Antonio Orozco s'ha convertit en el 'coach' d'aquesta jove de 15 anys

El talent de la rosinca Ariadna Vieyra emociona al programa La Voz KidsEMPORDA.INFO

Una nova veu empordanesa s´ha sumat a la quarta edició de La Voz Kids. Aquest dilluns la rosinca Ariadna Vieyra ha passat les audicions a cegues del programa i s´ha incorporat a l´equip d´Antonio Orozco . Ariadna té 15 anys i estudia 4rt d´ESO al Centre Escolar Empordà de Roses. És una apassionada del soul, el gospel i de veus femenines potents com Ariana Grande o Cristina Aguilera. Sempre li ha agradat cantar però és ara fa dos anys que va fer-ho en públic per primer cop i des de llavors no ha deixat de formar-se.

Per a la seva intervenció a l´audició a cegues va triar el tema ´Warrior´ de Demi Lovato aconseguint que en l´últim moment de l´actuació es giressin Rosario i Orozco, deixant a la jove artista molt emocionada i amb la boca oberta. «Ja et pensaves que no passaria res i ens hem girat Antonio i jo, és que estem molt compenetrats», va dir Rosario que va dir -li a Ariadna com la seva veu li va arribar al cor: «He tingut el meu temps d´escoltar-te bé i crec que tens molta ànima cantant». Orozco va prendre la paraula per convèncer Ariadna que entrés al seu equip lloant les qualitats vocals i emocionals de la jove. Finalment Ariadna va prendre la decisió d´incoporar-se a l´equip d´Orozco, a qui defineix com a «excel·lent persona i professional».

Durant les properes setmanes el públic podrà veure l´actuació d´Ariadna a les batalles on competirà amb la figuerenca Edurne d´11 anys.

Prem per veure més contingut per a tu