Una nova veu empordanesa s´ha sumat a la quarta edició de La Voz Kids. Aquest dilluns la rosinca Ariadna Vieyra ha passat les audicions a cegues del programa i s´ha incorporat a l´equip d´Antonio Orozco . Ariadna té 15 anys i estudia 4rt d´ESO al Centre Escolar Empordà de Roses. És una apassionada del soul, el gospel i de veus femenines potents com Ariana Grande o Cristina Aguilera. Sempre li ha agradat cantar però és ara fa dos anys que va fer-ho en públic per primer cop i des de llavors no ha deixat de formar-se.

Per a la seva intervenció a l´audició a cegues va triar el tema ´Warrior´ de Demi Lovato aconseguint que en l´últim moment de l´actuació es giressin Rosario i Orozco, deixant a la jove artista molt emocionada i amb la boca oberta. «Ja et pensaves que no passaria res i ens hem girat Antonio i jo, és que estem molt compenetrats», va dir Rosario que va dir -li a Ariadna com la seva veu li va arribar al cor: «He tingut el meu temps d´escoltar-te bé i crec que tens molta ànima cantant». Orozco va prendre la paraula per convèncer Ariadna que entrés al seu equip lloant les qualitats vocals i emocionals de la jove. Finalment Ariadna va prendre la decisió d´incoporar-se a l´equip d´Orozco, a qui defineix com a «excel·lent persona i professional».

Durant les properes setmanes el públic podrà veure l´actuació d´Ariadna a les batalles on competirà amb la figuerenca Edurne d´11 anys.