Segueix-nos a les xarxes socials:

La web d'Immigració de Canadà es col·lapsa pels resultats de Trump

Molts nord-americans havien insinuat ja la possibilitat de creuar la frontera si guanyava el republicà

La web d'Immigració de Canadà es col·lapsa pels resultats de Trump

La web del Ministeri d'Immigració de Canadà es va col·lapsar quan es va comprovar l'ampli avantatge electoral que té el candidat republicà a la Presidència d'Estats Units, Donald Trump.

La pestanya de "immigrar" de la pàgina web del Ministeri de Ciutadania i Immigració de Canadà va registrar un "error intern" durant la nit electoral nord-americana, en la qual tots els resultats provisionals donen com a virtual guanyador de les eleccions a Trump.

Durant la campanya electoral, els nord-americans havien reflectit a les xarxes socials la possibilitat de creuar la frontera del seu país cap al nord.

A més, les recerques de com mudar-se a Canadà també van augmentar des que Trump va sortir triat com a candidat del Partit Republicà.

I alguns a Canadà, com la província de Nova Escòcia, van aprofitar l'interès dels nord-americans per oferir-se com a refugi per a aquells que volguessin escapar d'una possible presidència de Trump.

En els mitjans socials, la caiguda de la web del Ministeri d'Immigració canadenca ha estat interpretada com a conseqüència del gran nombre de nord-americans que està considerant mudar-se a Canadà davant una possible victòria de Trump.

Prem per veure més contingut per a tu