Segueix-nos a les xarxes socials:

Girona

Girona acull la primera cursa infantil adaptada de la demarcació

Alguns dels infants i adolescents de l'associació figuerenca El Dofí s'han desplaçat fins a Girona per participar-hi

Girona acull la primera cursa infantil adaptada de la demarcacióANNA SEGURA

Girona ha acollit, aquest matí de diumenge, la primera cursa infantil adaptada de la demarcació. Després de l'èxit de la proposta arribada des de Barcelona, l'associació Multicapacitats, sense ànim de lucre i impulsada per estudiants i exestudiants de la Universitat de Girona, ha organitzat aquesta cursa amb el suport del GEiEG i el Club Atletisme Girona. La inciativa ha rebut el suport de la Diputació de Girona, l’Ajuntament de Girona i l’Associació de Veïns del Barri de Sant Narcís.

La primera cursa infantil adapta ha tingut lloc aquest matí a Girona

Les curses, amb les seves diferents modalitats, han començat a dos quarts d'onze del matí i s'han allargat fins a les dotze del migdia. Aquestes han format part de les activitats de les Fires de Sant Narcís. Els recorreguts han estat de 20, 50 i 100 metres.

La proposta ha tingut una molt bona acollida. Entre les associacions de la demarcació que n'han format part, s'hi ha trobat l'entitat figuerenca El Dofí, que ha arribat a Girona en bus, un servei ofert per l'Ajuntament de Figueres.

En total, 93 infants i adolescents hi han participat. Aquests han rebut un diploma de participació, una medalla i una bossa amb diferents obsequis.

El grup d'infants i joves d'El Dofí que han participat a la cursa de Girona

Prem per veure més contingut per a tu