Segueix-nos a les xarxes socials:

Salt posa 30 denúncies per incomplir la normativa de patinets elèctrics

El nou reglament es va aprovar a finals d'any, però no s'ha aplicat fins aquest mes, després d'una campanya

Salt posa 30 denúncies per incomplir la normativa de patinets elèctricsAJUNTAMENT DE SALT

Salt ha impulsat una campanya per fer complir la normativa municipal, aprovada a finals de l'any 2020, respecte a la circulació de patinets elèctrics. Per informar dels detalls del reglament, es van repartir més de 2.000 tríptics entre els usuaris (603 patinets i 125 bicicletes) a principis d'any.

Aquest mes d'abril, s'han començat a posar sancions. I durant la primera quinzena ja s'han aturat 203 patinets i interposat 30 denúncies.

El regidor de Seguretat Ciutadana, Toni Vidal, va explicar que «hem d'ordenar i integrar a la circulació pel municipi d'un vehicle com el patinet elèctric i, per aquest motiu, hem modificat la nostra Ordenança Municipal de Circulació».

Per complir amb la normativa, cal portar casc homologat i utilitzar els patinets individualment. Tampoc es pot circular per la vorera, s'ha de fer pel carril bici o per carrers amb limitació de velocitat a 30 km/h.

Les possibles sancions a les quals s'enfronten els conductors que no respectin la normativa vigent van dels 60 als 200 euros.

Prem per veure més contingut per a tu