Segueix-nos a les xarxes socials:

Localitzen cinc cadires de rodes al costat d'uns contenidors de St. Narcís

Pertanyen a la residència-hospital de dia Mutuam, que va explicar que havien patit un robatori

Localitzen cinc cadires de rodes al costat d'uns contenidors de St. Narcís

Una veïna de Girona va veure, dijous a la nit, com una furgoneta deixava almenys cinc cadires de rodes en força bon estat al costat d'uns contenidors situats al carrer de Santiago Rossinyol, a la zona de Pare Coll del barri de Sant Narcís. A la part de darrere de les cadires s'hi podia llegir «Mutuam», en referència al centre sociosanitari que hi ha a l'avinguda de França, a tocar del terme municipal de Sarrià de Ter. Les cadires estaven plegades i recolzades en els diferents contenidors del mateix punt de recollida.

Des d'aquesta residència ahir al migdia es van limitar a confirmar a Diari de Girona que les cadires de rodes eren de la seva propietat i que havien entrat a robar al centre i havien desaparegut aquestes cinc cadires.

Des de l'equipament van optar per no especificar cap més detall més tot i que sí que van explicar que no tenen cap furgoneta i que ja havien fet els avisos pertinents del succés per intentar recuperar-les.

Fonts de l'Ajuntament de Girona van assenyalar ahir que ahir a primera hora del matí els havia arribat un avís a les instal·lacions que gestionen les deixalleries municipals advertint que les cadires de rodes eren d'aquesta residència.

Les deixalleries són el lloc on van a parar tots els objectes voluminosos, com ara mobles, sofàs, neveres o matalassos, que els operaris de Girona + Neta solen trobar i recollir de l'entorn dels contenidors perquè algú els hi ha deixat anònimament o perquè han trucat per tal que ho passessin a agafar en una hora concreta.

Tant des de la Policia Municipal i com des dels Mossos d'Esquadra es va informar, ahir a la tarda, que no tenien cap denuncia sobre l'afer.

Prem per veure més contingut per a tu