Segueix-nos a les xarxes socials:

L'«skatepark» del parc Mas Masó tindrà 1.350 metres quadrats

La primera fase es tirarà endavant ben aviat i tindrà un cost d'aproximadament 242.000 euros

L'«skatepark» del parc Mas Masó tindrà 1.350 metres quadratsaj. de girona

L'Ajuntament de Girona ha aprovat el projecte per fer un skatepark al parc Mas Masó. L'objectiu és reactivar i donar vida a aquest espai d'esbarjo situat al barri de Can Gibert del Pla i alhora oferir un espai on els patinadors i skaters puguin practicar la seva disciplina.

«Amb aquest projecte volem revitalitzar el parc Mas Masó, donar-li més usos perquè la gent hi vagi, sobretot la gent jove. Aconseguim un doble objectiu: donar més contingut a un espai de Can Gibert del Pla que no està prou ben aprofitat, i fer-ho amb una instal·lació que fa falta per als aficionats a l'skate, ja que la que hi ha a Domeny no és suficient per satisfer tota la gent que el vol practicar», segons el regidor d'Urbanisme, Lluís Martí.

Actualment el parc compta amb una zona infantil i un pipicà. El Pla d'Educació i Convivència de Santa Eugènia de Ter i Can Gibert va preveure en el seu moment la transformació d'aquest indret per donar resposta a les necessitats detectades i, davant d'això, es va valorar crear un skatepark. A partir d'un treball coordinat entre diferents entitats, serveis, administracions, grups de joves practicants de l'esport i assessorament tècnic, es va realitzar un estudi previ de les principals característiques que ha d'incorporar aquest parc de patinatge dissenyat per a la pràctica de skateboarding i qualsevol altre esport de rodes petites com patins de línia o ciclisme BMX.

L'skateparc ocuparà una superfície de 1.345,80 m?2; i estarà situat concretament al costat del parc infantil i del pipicà, relativament proper dins l'àmbit del parc i alhora suficientment distant per respectar la convivència. La instal·lació comptarà amb diferents tipus de mobiliari i trampes per als patinadors. També hi haurà un banc i s'adequarà l'espai amb un enllumenat públic específic i una xarxa de sanejament adient.

El projecte es farà en dues fases. En la primera, es construirà la meitat de l'skatepark i s'obtindrà així un primer espai funcional. El pressupost d'aquesta fase és de 242.179,39 euros. A la segona fase, que s'executarà posteriorment, quedarà definida l'altra meitat del parc. El projecte està a exposició pública abans de fer la licitació.

Prem per veure més contingut per a tu