Segueix-nos a les xarxes socials:

Les mesures per accedir als cementiris de Girona

L'Ajuntament ha elaborat un seguit d'actuacions que els visitants han de seguir per entrar

Les mesures per accedir als cementiris de GironaAniol Resclosa

L'Ajuntament de Girona ha elaborat un seguit de mesures per poder accedir als cementiris seguint les mesures de seguretat i salut. S'han col·locat rètols on s'informa de l'aforament màxim en cadascun d'ells. Al cementiri vell és de 2.000 persones; al cementiri nou és de 1.000 persones; al cementiri de Palau és de 80 persones; al cementiri de Santa Eugènia és de100 persones; i al de Sant Daniel, 50 persones).

Per accedir al cementiri vell, l'entrada petita més propera al centre de Girona és la que s'ha de fer servir per sortir. En canvi, l'entrada gran i més propera a Vila-roja, és la que s'ha de fer servir com a entrada.

A l'entrada hi ha dispensadors de gel hidroalcohòlic per utilitzar els visitants de tots els cementiris.

Hi haurà neteja i desinfecció extraordinària del 29 d'octubre a l'1 de novembre al cementiri vel. Així, es netejaran els lavabos públics que utilitzen el visitants, també passamans de les escales mòbils i les aixetes de les fonts d'aigua.

A més, són obligatòries algunes mesures generals de prevenció com l'ús de mascareta, distància seguretat, utilitzar gel hidroalcohòlic, aforament limitat, no menjar ni beure a dins dels recintes dels cementiris, limitar el temps d'estada, senyalització individual d'entrada/sortida dels espais i rètols repartits per tot el cementiri d'ús mascareta i distància seguretat, entre d'altres.

Tota la setmana del 26 d'octubre a l'1 de novembre inclòs els dies festius 29 i 1 de novembre), hi haurà personal de la brigada dels cementiris per atendre als visitants i controlar l'entrada i sortida al Cementiri Vell, i als de Palau, Santa Eugènia i Sant Daniel els estaran oberts als visitants durant tota la setmana i hi haurà personal els dies festius. Al Cementiri Nou també s'ha previst increment de personal i d'horari ( obren al migdia del 29 a l'1 de novembre).

L'horari dels cementiris és el mateix de sempre: de nou del matí a sis de la tarda.

Prem per veure més contingut per a tu