Segueix-nos a les xarxes socials:

Joan Martín és escollit com a primer secretari del PSC de Salt

La renovació de l'executiva local es va fer divendres en una assemblea extraordinària

Joan Martín és escollit com a primer secretari del PSC de SaltPSC

Joan Martínva ser escollit divendres passat com a primer secretari del PSC de Salt, en una assemblea extraordinària en format telemàtic. Martín va ser el cap de llista del PSC a les eleccions municipals del 2019 i actualment és el portaveu del grup municipal. També és conseller comarcal del PSC al Consell Comarcal del Gironès. El nou primer secretari de l'agrupació milita a l'agrupació del PSC de Salt des de 2007 i és regidor des de 2015. Martín és enginyer informàtic i professor de l'institut Salvador Espriu de la vila.

La renovació de l'executiva local s'havia ajornat a causa del confinament per la covid-19. En aquesta assemblea extraordinària també es va escollir, doncs, una nova executiva local que està formada per 5 dones i 3 homes.

La Secretaria d'Organització estarà ocupada per Iolanda Pineda, qui va ser alcaldessa de la ciutat de 2007 a 2011. Entre els nous càrrecs també hi ha Yasmina Abad a la Secretaria d'Economia i Hisenda; Gemma Núñez ocupant la de Política Feminista i Municipal; Ivan Rodríguez a la Secretaria de Comunicació i Digitalització; Montse Blasco a la Secretaria d'Igualtat i Polítiques Socials; Soumaya Baez a la de Ciutadania i Diversitat; i Jordi Matas, a la de Política Institucional. Segons explica el partit a través d'un comunicat, també es va habilitar la seu del partit per si algun militant hi volia votar, en cas que no pogués participar telemàticament.

Prem per veure més contingut per a tu