Segueix-nos a les xarxes socials:

Els socis dels Manaies validen la candidatura de Francesc Xavier Serra

L'església de Sant Lluc acull la votació per escollir la nova junta directiva, a la qual van participar 90 persones

Els socis dels Manaies validen la candidatura de Francesc Xavier Serramanaies de girona

Els socis de la Confraria de Jesús Crucificat-Manaies de Girona, majors de 14 anys, estaven cridats a votar en les eleccions per escollir la nova junta directiva. En aquests comicis, només s'hi havia presentat una única candidatura, fet pel qual els 86 vots a favor registrats (3 en blanc i un en contra) van servir per validar la junta presidida per l'economista gironí Francesc Xavier Serra. Substitueix Narcís Reixach, que durant deu anys ha liderat l'entitat. Pel que fa a la vicepresidència, estarà ocupada per primer cop a la història de l'organització per una dona, Anna Sellabona, de 21 anys.

L'ideari de la nova junta principalment gira al voltant de cinc punts diferents: el foment de la diversitat generacional, social i de gènere de l'organització; una major participació i col·laboració amb la resta del teixit cultural i associatiu de la ciutat; la dinamització de les activitats pròpies per a tots els socis; la realització d'una comunicació.

La jornada de votació estava prevista inicialment per al mes de maig però es va haver d'ajornar a causa de la situació sanitària relacionada amb la covid-19 que vivia el país. Es va fer al claustre de l'església de Sant Lluc, el local dels Manaies, complint amb les mesures de seguretat sanitàries establertes.

Prem per veure més contingut per a tu