Segueix-nos a les xarxes socials:

El Festival de Circ Elefant d'Or de Girona inicia la venda d'entrades de la desena edició

Les compres contenen descomptes especials durant els primers sis dies

El Festival de Circ Elefant d'Or de Girona inicia la venda d'entrades de la desena edicióMarc Martí

El Festival Internacional del Circ Elefant d'Or han anunciat que preveuen celebrar la desena edició del festival a Girona el febrer del 2021. En les 9 edicions que porten, Elefant d'Or ha congregat més de 200.000 espectadors i ha aconseguit presentar un total de 209 atraccions inèdites a Europa amb 689 artistes dalt els escenaris.

Des que es va crear el març del 2012, el Festival ha esdevingut el major esdeveniment circense d'Europa, segons els organitzadors, consolidant-se en el top 5 de certàmens d'aquesta naturalesa arreu del món. Les entrades per aquest nou espectacle s'han posat a la venda aquest dimarts amb un descompte especial de llançament durant els primers sis dies. Des de l'organització asseguren que estan preparant aquesta edició «amb molta cura i il·lusió» i que tenen moltes ganes de retrobar-se amb el públic.

Les novetats i el programa del certamen, que s'aniran publicant durant aquests dies, pretenen ser un homenatge i agraïment «a totes aquelles persones, entitats i empreses que han fet possible els 10 anys d'Elefant d'Or». Els organitzadors també estan preparant una nova logística en els accessos a la carpa per evitar aglomeracions en les entrades i sortides.

Prem per veure més contingut per a tu