Segueix-nos a les xarxes socials:

L'Ajuntament arranja els jardins de John Lennon

L'actuació consisteix a esponjar la zona per millorar la seguretat de l'espai Els treballs els realitza la brigada amb la Fundació Ramon Noguera

L'Ajuntament arranja els jardins de John Lennonaj. de girona

L'Ajuntament de Girona està duent a terme aquests dies diverses actuacions de millora als jardins de John Lennon, ubicats darrere el monestir de Sant Pere de Galligants. Tot i el manteniment habitual que es fa als parcs i jardins, els serveis tècnics municipals han considerat necessària una actuació més a fons per arranjar l'espai per millorar-ne la seguretat.

Les tasques que s'hi estan executant són principalment les d'esponjar l'espai -traient algun dels arbres perquè havien generat zones amb foscor i espais tancats i perquè els que es deixen puguin créixer millor- i les d'enjardinar els parterres i refer alguns murs de pedra que estaven malmesos.

Amb els parterres es prioritzaran les plantes mediterrànies i les plantes adaptades als climes secs, que tenen un baix manteniment i un baix consum hídric i que, alhora, mantenen la bellesa estètica de la vegetació. La directriu principal amb la qual l'Ajuntament treballa és aconseguir la màxima sostenibilitat dels parcs i jardins de la ciutat, expliquen en un comunicat.

Aquestes actuacions es van iniciar el passat 23 d'octubre i les estan realitzant les brigades municipals conjuntament amb la Fundació Ramon Noguera, que treballa per a la inserció laboral de les persones amb discapacitat intel·lectual. Està previst que en els propers mesos es doni per acabada l'actuació.

Prem per veure més contingut per a tu