Segueix-nos a les xarxes socials:

Un lladre s'encara al propietari del cotxe que robava i el fereix

Els Mossos d'Esquadra de Salt detenen el presumpte agressor pel robatori violent després dels fets

El propietari d'un cotxe va exampar in fraganti el lladre que li estava intentant robar el que tenia a dins del vehicle. El succés va acabar amb l'amo ferit i el lladre detingut pels Mossos d'Esquadra de la comissaria de Salt.

Els fets van succeir la nit de dimarts a dimecres, a la plaça de Catalunya de Salt, pels volts de dos quarts de dotze de la nit. Cap a aquella hora, els Mossos van rebre l'avís que s'acabava de produir un robatori violent a la via pública.

Quan hi van arribar es van trobar amb un home d'edat avançada ferit i el presumpte lladre. El van enxampar quan acabava de cometre el delicte. Havia trencat el vidre del vehicle i a posteriori es va trobar el propietari del vehicle per sorpresa.

El lladre es va encarar amb el propietari que l'havia descobert i no va dubtar a utilitzar la força i, per tant, la víctima en va patir les conseqüències. El va agredir a la cara i, a més, el propietari del cotxe va caure a terra i es va fer un bon trau al cap.

Arran dels fets, el SEM (Sistema d'Emergències Mèdiques) va evacuar el ferit, de poca gravetat, en ambulància fins a l'hospital Santa Caterina de Salt. Allí li van haver de cosir el trau i fer punts de sutura al cap.

Els Mossos d'Esquadra de la comissaria de Salt, per la seva banda, van detenir el lladre com a presumpte autor d'un robatori amb violència i intimidació. L'arrestat és un home, de nacionalitat marrroquina i resident a la mateixa població de Salt.

Es tracta d'un delinqüent que compta amb antecedents policials, sobretot per robatoris amb violència i intimidació.

Prem per veure més contingut per a tu