Segueix-nos a les xarxes socials:

Un miler de persones assistiran a un congrés sobre un te amazònic

El Palau de Congressos acull aquest cap de setmana la tercera edició de la trobada mundial sobre l'ayahuasca

El Palau de Congressos de Girona acull la tercera World Ayahuasca Conference entre el divendres, 31 de maig, i el diumenge, 2 de juny, tot i que des de dilluns s'estan fent activitats per mostrar la gran diversitat de manifestacions artístiques i culturals que existeixen al voltant de l'ayahuasca. L'ayahuasca és un te centenari que, segons els organitzadors, ha jugat un «paper central» en la salut, el benestar i la supervivència de les comunitats indígenes de la conca amazònica.

Aquesta edició de 2019 és l'esdeveniment més gran mai realitzat al món i s'esperen més de 1.000 assistents, segons els organitzadors, que podran escoltar i interactuar amb més de 40 ponents especialistes en diferents disciplines vinguts d'arreu del món.

Representants de les cultures indígenes defensen aquesta medicina tradicional com a eix vertebrador de la protecció de la terra sagrada i la selva amazònica. La World Ayahuasca Conference 2019 té com a gran objectiu construir un futur sostenible per a les plantes, les persones i el planeta.

La conferència internacional compta amb una secció d'art visionari on s'exposen obres originals d'artistes indígenes, de nous talents i una retrospectiva sobre el treball de Pablo Amaringo. A més, els participants tindran l'oportunitat de participar en tallers i activitats prèvies a la conferència sobre temes com l'art, la música i la integració psicoterapèutica d'experiències amb l'ayahuasca.

Prem per veure més contingut per a tu