Segueix-nos a les xarxes socials:

La Girocleta arribarà a finals de mes al barri de Pont Major

L'Ajuntament de Girona posarà en marxa una nova estació situada concretament al carrer de Sant Joan Bosco

La nova estació de Girocleta del barri de Pont Major es posarà en funcionament a finals d'aquest mes d'abril, si no hi ha cap imprevist. Segons va explicar el tinent d'alcaldia i regidor d'Urbanisme, Activitats, Mobilitat i Via Pública de l'Ajuntament de Girona, Joan Alcalà, l'obra civil ja ha acabat i ara només falten petits serrells per posar en marxa el servei.

Concretament, el punt d'anclatge està ubicat al carrer de Sant Joan Bosco, a l'alçada de la plaça Tomàs Baraut del barri de Pont Major. Amb aquesta obertura, el servei passarà a tenir un total de 21 estacions de Girocleta repartides per tota la ciutat.

Des de principis d'aquest any, el servei municipal de bicicletes ha ampliat el seu horari de funcionament i opera des de 2/4 de 6 del matí, mitja hora abans del que es feia abans. La Girocleta està a disposició de les persones usuàries, per tant, durant dinou hores i trenta minuts cada dia, ja que l'últim ús es pot fer fins a la una de la matinada. Aquesta era una demanda ciutadana que reivindicaven avançar l'horari per facilitar l'accés a la feina a algunes persones usuàries.

Prem per veure més contingut per a tu