Segueix-nos a les xarxes socials:

Roben objectes d'almenys 11 cotxes aparcats a Salt en 12 dies

Durant aquest període els lladres també han sostret dos vehicles que estaven estacionats al carrer. Els Mossos d'Esquadra investiguen els fets, que han tingut lloc en diversos vials de la vila

Els Mossos d'Esquadra estan investigant una sèrie de robatoris a l'interior de vehicles que estaven aparcats al municipi de Salt. En 12 dies -de l'11 al 22 de gener- la policia ha rebut onze denúncies per fets similars. Però es dona el cas que, a banda d'aquestes sostraccions, uns delinqüents també han robat dos vehicles que també estaven aparcats en vials de la vila.

De moment no s'han produït detencions pels fets i el que destaca d'aquests robatoris és que s'estan donant a diversos barris de la localitat i no estan focalitzats en un punt concret de la vila, cosa que fa més difícil perseguir els delinqüents. Aquests actuen de nit i matinada i l'endemà els propietaris es troben amb els fets.

Pel que fa al modus operandi, rebenten el vidre, el fan a miques, i un cop tenen el vehicle obert s'emporten tot el que hi troben. Hi ha hagut casos en què s'han endut televisors i telèfons, però en d'altres, les eines de treball. S'emporten tot allò que veuen a la vista o té algun valor.

Pel que fa als robatoris dels vehicles, el primer es va produir al carrer del Greco. Els lladres van emportar-se un vehicle aparcat en aquest vial el dia 17 de gener. I el segon va ser una furgoneta que estava aparcada al carrer Santiago Ramon i Cajal. La sostracció va ser el 20 de gener. D'aquests robatoris i furt d'ús de vehicle, tampoc se n'ha pogut detenir els autors, segons la policia.

En un dels casos de robatoris a interior de vehicles van robar dos televisors, tres mòbils espatllats i una caixa amb gots. En un altre, es van emportar les eines d'un lampista. En altres casos, van emportar-se bosses de roba que acabaven de comprar les víctimes. El que busquen són objectes de valor o que es puguin endur fàcilment.

Prem per veure més contingut per a tu