Segueix-nos a les xarxes socials:

Girona celebra la tercera edició de la Setmana de la Ciutat Educadora

S'han programat una cinquantena d'actes aquesta setmana amb l'objectiu de promoure activitats educatives que contribueixin a la transformació de la ciutat

Girona celebra la tercera edició de la Setmana de la Ciutat Educadora

Girona celebra la tercera edició de la Setmana de la Ciutat Educadora des d'avui fins al 2 de desembre. Durant aquests dies s'han programat una cinquantena d'actes amb l'objectiu de promoure activitats educatives que contribueixin a la transformació de la ciutat, millorant la qualitat de vida i les relacions de la ciutadania de Girona.

L'acte central serà la celebració del Dia Internacional de la Ciutat Educadora, en el qual participarà l'alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, i que vol ser un reconeixement al compromís de la ciutat en l'alfabetització de les persones adultes i a totes aquelles entitats que duen a terme projectes dedicats a aquesta finalitat. L'acte tindrà lloc el 30 de novembre, a les 19:15 h, al Centre Cultural La Mercè.

Durant tota la setmana hi haurà altres actes destacats, com el debat "La ciutat pertany a les persones?", el dia 27 de novembre a l'Estació Espai Jove, en què es debatrà sobre el concepte de ciutat educadora i el model de ciutat, i que estarà moderat pel comunicador i activista social Mohamed El Amrani. També cal destacar el diàleg entre el doctor en Pedagogia i professor emèrit de la Universitat de Girona, Mon Marquès, i l'enginyer industrial i assessor en estratègies urbanes i governabilitat local Josep Centelles, que es portarà a terme sota el títol "Qui i què educa la ciutat?", el dia 29 de novembre, a les 19 h, a la Casa de Cultura.

Altres activitats programades són el lliurament de la Beca Premi d'Europa i la 6a Jornada Lluís Maria de Puig, tots dos el dia 28 de novembre; la 1a Jornada d'Innovació i Emprenedoria de Formació Professional de Girona i la 5a Jornada d'Intercanvi d'Experiències, del dia 30 de novembre, o la taula informativa a càrrec de l'Associació Comunitària Anti-SIDA, del dia 1 de desembre, amb motiu del Dia Mundial Contra la Sida.

Prem per veure més contingut per a tu