Segueix-nos a les xarxes socials:

La Fundació Princesa de Girona organitza un curs formatiu per a docents

La formació per a docents «Com s'educa el talent emprenedor» que impulsa la Fundació Princesa de Girona a través del seu programa «Educar el talent emprenedor» arrancarà el 14 de novembre a Girona. En total se celebraran tres sessions presencials de vuit hores cadascuna (14 i 15 de novembre i 13 de desembre) que tindran lloc a la seu de la Fundació, al carrer Juli Garreta. Les inscripcions són gratuïtes.

El curs és itinerant i té com a objectiu oferir als docents noves eines per a fomentar l'aprenentatge actiu i significatiu a l'aula a través de l'ús de diferents metodologies innovadores com la realització de projectes, l'ús de rutines de pensament i el design thinking, entre d'altres.

Aquesta setmana ha començat la formació a Santander, on han participat quaranta docents. La pròxima parada d'aquesta formació tindrà lloc a Badajoz (23 d'octubre). Després de passar per Extremadura, «Com s'educa el talent emprenedor» arribarà a Cadis (6 de novembre), Girona (14 de novembre) i Pamplona (20 de novembre). Un cop finalitzi la formació presencial, els participants tindran l'oportunitat de posar en pràctica els coneixements adquirits impulsant projectes emprenedors als centres educatius.

Prem per veure més contingut per a tu