Segueix-nos a les xarxes socials:

Un policia fora de servei enxampa un lladre que havia intentar robar en cinc cotxes

El presumpte lladre, que actuava a Sant Narcís, va intentar fugir i agredir l'agent amb un martell, l'agent el va interceptar i el va poder reduir

Un policia fora de servei enxampa un lladre que havia intentar robar en cinc cotxesAniol Resclosa

La matinada de dimecres passat, 28 de juny, la Policia Municipal de Girona va detenir Jorge Z.R., de 54 anys i de domicili desconegut, com a presumpte autor d'un delicte de robatori amb força a l'interior de vehicles.

L'agent, que en el moment dels fets ja havia acabat el torn, es va dirigir cap a uns estacionaments de la via pública perquè havia sentit fressa de trencadissa de vidres i va voler esbrinar-ne l'origen.

Quan hi va arribar, va veure un vehicle amb la porta del conductor oberta i el vidre trencat, restes de vidres al terra i una persona que n'estava remenant l'interior. Immediatament, el policia es va identificar com a agent de la Policia Municipal de Girona i, tot i que el presumpte lladre va intentar fugir i agredir el policia amb un martell, l'agent el va interceptar i el va poder reduir.

Un ciutadà que havia estat testimoni dels fets va trucar el telèfon d'emergències 112 i, poc després, diverses unitats de la Policia Municipal de Girona i de Mossos d'Esquadra van arribar fins al lloc dels fets. Una unitat de la Policia Municipal va localitzar a la zona cinc vehicles estacionats més que presentaven signes d'haver estat forçats, amb els vidres trencats i l'interior tot regirat.

Per aquest motiu, l'agent actuant va detenir Jorge Z.R. com a presumpte autor d'un delicte de robatori amb força a l'interior de cinc vehicle i la unitat de Mossos d'Esquadra es va fer càrrec del trasllat del detingut.

Prem per veure més contingut per a tu