Segueix-nos a les xarxes socials:

La policia de Girona engega el dispositiu «Places segures»

L'objectiu és evitar actes incívics que puguin malmetre la convivència ciutadana en espais on es reuneixen grups

La Policia Municipal de Girona ha posat en marxa un any més el dispositiu «Places segures», que com cada estiu es porta a terme per evitar actes incívics que puguin malmetre la convivència ciutadana, sobretot en determinats punts com places i parcs públics on s'acostumen a reunir grups, especialment de joves.

La campanya, que s'allargarà fins al dia 30 de setembre, preveu controlar els comportaments incívics i el consum de substàncies estupefaents a la via pública, aplicar les ordenances de civilitat i convivència ciutadana i, sobretot, donar resposta a les diferents queixes que puguin arribar dels veïns i veïnes de la ciutat relacionades amb l'incivisme o la convivència ciutadana. D'aquesta manera, l'objectiu és que millori la convivència en aquests espais.

Patrullatge a la ciutat

A més, la Policia Municipal ha anunciat que també efectuarà un patrullatge preventiu per diferents punts de la ciutat per tal de localitzar les conductes incíviques i poder corregir-les, amb l'objectiu de mantenir la convivència ciutadana.

Prem per veure més contingut per a tu