Segueix-nos a les xarxes socials:

Un total de 157 espais

La 63a edició de «Girona, Temps de Flors» compta amb 203 projectes dividits en diferents zones. Del 12 al 20 de maig, les exposicions es podran visitar cada dia de les 10 a les 22 h i els dos dissabtes i el dimecres dia 16 de maig de 10 a 24 h

Durant els dies de Temps de Flors, Girona ofereix a visitants i ciutadania la possibilitat de contemplar una ciutat diferent amb espectaculars projectes florals, entrar en molts patis privats que durant la resta de l´any es mantenen tancats i sorprendre´s amb racons i edificis emblemàtics de la ciutat que mostren aquests dies una aparença original. També és un bon moment per participar en activitats culturals, fires i concursos o degustar plats i productes innovadors amb les flors com a protagonistes.

L´exposició obrirà demà les seves portes i estarà en marxa durant nou dies, fins al diumenge 20 de maig. Els espais es podran visitar de les 10 del matí a les 10 de la nit, i s´ofereix la possibilitat de passejar-hi de nit per la mostra els dos dissabtes i el dimecres 16 de maig (fins a les 12 de la nit). Durant aquests dies, voluntariat i brigades municipals continuen tenint cura dels projectes, regant i fent manteniment de flors, plantes i materials.

Prem per veure més contingut per a tu