Segueix-nos a les xarxes socials:

Girona tindrà unes noves parades de fires i mercats més sostenibles

Va obrir un concurs entre els alumnes de la UdG per tal que els fessin arribar les seves propostes. El projecte guanyador ha estat el de Laura Targarona i Tomeu Rosselló

Girona tindrà unes noves parades de fires i mercats més sostenibles

L'Ajuntament de Girona està treballant per dissenyar unes noves parades de fires i mercats més sostenibles. Amb aquest objectiu, el consistori va obrir fa uns mesos la convocatòria d'un concurs de projectes entre l'alumnat del Màster de Bioconstrucció Aplicada i Ecoconstrucció de la Fundació Universitat de Girona.

La finalitat de la iniciativa és dissenyar unes estructures que el consistori pugui utilitzar com a parades en fires i mercats a la via pública com, per exemple, les que es fan servir en la fira de Nadal o en les Fires de Sant Narcís, a més d'altres ocasions en què s'organitzen fires d'artesania o d'alimentació artesana.

En total, s'han presentat cinc projectes al concurs i s'han atorgat tres premis, una beca de pràctiques i un accèssit. El primer premi, dotat amb 600 euros i una beca de 1.200 euros en hores de pràctiques per executar el projecte sota la direcció de l'equip tècnic de l'Ajuntament, s'ha atorgat al grup format per Laura Targarona i Tomeu Rosselló.

Prem per veure més contingut per a tu