Segueix-nos a les xarxes socials:

Troben droga a dins d'un coixí d'un viatger d'un autobús a l'estació de Girona

La detenció es va produir gràcies a la intervenció de la Lola, la gossa detectora de substàncies estupefaents

Troben droga a dins d'un coixí d'un viatger d'un autobús a l'estació de Girona

La Policia Municipal de Girona va detenir dilluns passat, Attila B. O., de 55 anys, de nacionalitat alemanya i resident a la població de Lloret de Mar, com a presumpte autor d´un delicte contra la salut pública, amagant 805 grams de marihuana amagada a l´interior d´un coixí.

En el decurs de la patrulla de seguretat ciutadana de la unitat canina de la Policia Municipal de Girona, una de les gosses va "assenyalar" l´equipatge d´un home a l´estació d´autobusos de la ciutat. L´animal va anar directament a la motxilla que es trobava als peus del seient d´Attila B. O., fent el senyal que havia flairat algun tipus de substància estupefaent.

Posteriorment, el guia caní va revisar la motxilla i al seu interior hi va trobar un coixí. Al obrir-lo, va adonar-se que amagava cinc paquets de color gris d´una substància vegetal, presumptament marihuana. Per aquest motiu, Attila B. O., de qui no consten antecedents, va ser detingut i traslladat a les dependències policials per un delicte contra la salut pública.

Gestions posteriors van permetre saber que la quantitat total de la substància era de 805 grams.

Prem per veure més contingut per a tu