Segueix-nos a les xarxes socials:

Sarrià multa Hinojosa amb 12.000 euros per sorolls

L'empresa va superar en 5 o 6 decibels el límit permès al mes de desembre passat. Ha presentat un nou pla per seguir reduint la fressa

Sarrià multa Hinojosa amb 12.000 euros per sorollsANIOL RESCLOSA

L'Ajuntament de Sarrià de Ter ha posat una multa de 12.000 euros a l'empresa paperera Hinojosa per haver superat el nombre de decibels permès. Aquesta és la segona sanció que li interposa, després que la primera ascendís a 900 euros el passat mes de juliol. Tot i això, l'alcalde, Narcís Fajula, assegura que les sinèrgies amb l'empresa són bones i que aquesta els ha presentat un nou pla per reduir els sorolls que encara queden. Fajula confia que la situació estigui resolta abans de l'estiu.

L'Ajuntament mesura cada dos o tres mesos els sorolls d'Hinojosa, tal com es va comprometre amb els veïns. Tot i els treballs que ha realitzat l'empresa en els darrers mesos per reduir els sorolls i les pudors, en la medició del passat mes de desembre van superar entre cinc i sis decibels el màxim permès. Això ha fet que el consistori els interposi una sanció de caràcter greu, que ascendeix a 12.000 euros. En l'anterior ocasió, els decibels superats eren quatre, de manera que la infracció va ser de caràcter lleu i per això va situar-se en 900 euros.

Tot i la multa, Fajula destaca tots els treballs que està fent l'empresa per ajustar-se a la normativa i causar cada cop menys molèsties. Després dels treballs fets, l'empresa els ha presentat ara un nou calendari de millores i treballa amb l'Ajuntament i la Generalitat per resoldre el problema.

Prem per veure més contingut per a tu