Segueix-nos a les xarxes socials:

Girona acull la sessió de tancament del projecte «Construcció Connectada»

L'objectiu ha estat crear una xarxa per impulsar el sector de la construcció i reconvertir-lo a partir de la sostenibilitat

Girona acull la sessió de tancament del projecte «Construcció Connectada»ajuntament de girona

Girona va acollir ahir la sessió de tancament del projecte «Construcció connectada», la xarxa col·laborativa del sector de la construcció de Girona i el seu entorn territorial. La xarxa es va constituir el mes de febrer i ha portat a terme diferents accions al llarg de tot l'any 2017.

L'alcaldessa, Marta Madrenas, va participar amb la regidora de Promoció Econòmica, Desenvolupament Local i Turisme, Glòria Plana. «Després del bon treball fet, us volia animar a fer que aquesta xarxa tingui continuïtat. Ens agradaria poder arribar a convertir Girona en un referent del sector de la construcció sostenible al nostre país, tant pel que fa a la formació i el debat i la reflexió com pel que fa a la implementació», va remarcar Madrenas.

Durant la sessió d'ahir, el president de la demarcació de Girona del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya, Narcís Reverendo, ha fet la presentació del Pacte Nacional per a la Renovació Urbana de Catalunya i va explicar l'estat del projecte de l'Observatori de la ciutat per la rehabilitació i renovació urbana.

L'objectiu de «Construcció Connectada» ha estat crear una xarxa d'agents del territori per impulsar el sector de la construcció i reconvertir-lo a partir de la innovació i la sostenibilitat econòmica, social i ambiental. Un total de 14 entitats van constituir la xarxa en el moment de la seva formació però actualment aquesta xifra s'ha incrementat fins a les 18 entitats.

Prem per veure més contingut per a tu