Segueix-nos a les xarxes socials:

Girocòmic es farà a l'octubre i tindrà 40 expositors

Hi participaran artistes de primer nivell internacional que firmaran obres i faran conferències i demostracions

Girocòmic es farà a l'octubre i tindrà 40 expositorsajuntament de girona

La segona edició del Girocòmic, la fira del còmic i l'entreteniment de Girona se celebrarà de 12 al 15 d'octubre a Girona. La fira tindrà lloc a l'espai annex del Palau de Fires i comptarà amb 40 expositors i un cartell ple de figures de primer nivell internacional.

Passaran pel Girocòmic autors catalans amb projecció internacional com Jordi Bernet, que enguany rebrà el premi Girocòmic Ciutat de Girona en reconeixement a la seva trajectòria professional; Pasqual Ferry, autor de Marvel als Estats Units, o Albert Monteys, humorista gràfic i conegut pel seu pas per El Jueves. També passaran per la fira Carlos Pacheco, dibuixant de còmics com Superman, o Pedro Pérez, responsable de l' story board de Tadeo Jones, entre molts altres. El programa de la fira inclourà, també, vint xerrades a càrrec dels autors esmentats i prop de vint tallers vinculats al sector.

El tinent d'alcaldia de Cultura, Carles Ribas, va destacar ahir «l'aposta de l'Ajuntament per la cultura i per apropar-la als més joves» alhora que ha remarcat que «Girocòmic és un planter de cultura per a joves i no tan joves que ja s'ha consolidat i ha d'anar creixent». La presentació de la segona edició es va fer ahir amb la presència de del director editorial de Panini, Alejandro Martínez, i dels responsables de la fira, Aleix Freire i Lluís Bofill.

Jocs de taula i videojocs

Girocòmic, amb una supefície de 4.000 m2, va néixer amb la voluntat de convertir-se en un punt de referència i de trobada per a tots aquells aficionats al món del còmic. En l'edició d'enguany incorpora una zona dedicada als jocs de taula i una àrea de videojocs que complementaran les activitats habituals de conferències, projeccions i signatures d'autors, que firmaran les seves obres durant els quatre dies de la fira. El cartell de l'edició d'enguany és obra de l'il·lustrador gironí Xavier Felip.

Prem per veure més contingut per a tu